De vernieuwde Vantiques blog.
Zoals jullie van ons gewend zijn waren tot nu toe de posts die tot nu toe geplaatst werden allemaal geheel in het Engels. Vanaf nu gaat dit allemaal veranderen. Daar Vantiques in eerste instantie toch duidelijk meer is gericht op de Nederlandse geïnteresseerden van alles omtrent WO2 ( en in mindere mate WO1) Zullen wij in de toekomst interessante feiten en verhalen gaan plaatsen. Ons doel daarbij zal zijn om dit voor zowel de leek, als diegene met veel kennis over de wereldoorlogen die ons continent in het afgelopen millennium hebben getroffen interessant/informatief te maken.
Een groot deel van de verhalen en informatie zal vooral Duitsland tijdens WO2 betreffen. Dit komt dan ook vooral daar de Duitse zijde in dit conflict mij altijd heeft geïnteresseerd. Als kanttekening wil ik hier wel bij laten weten dat wij/ik niet willen worden geassocieerd met de ideologie van het derde rijk. Deze ideologie keuren wij ten zeerste af.
Wij wensen jullie veel leesplezier!
Vantiques

 

× Live chat