Het nieuwe jaar is weer begonnen en Vantiques is gestart met een nieuwe optie voor u om uw militaria te verkopen.  Wij hebben er dit jaar  voor gekozen om onze website uit te breiden met de optie om uw spullen direct via ons te verkopen. Dit geeft ons de kans om zo nog veel meer militaria aan te bieden, en u ook de kans om uw militaria laagdrempelig, aan een groot publiek te laten zien. Ook als u een leuke collectie militaria heeft die u wilt laten zien aan een groot publiek zonder dit direct te willen verkopen, willen wij u die mogelijkheid bieden!

Dus bent u in het bezit van militaria wat u van de hand wilt doen, maar mist u de tijd en het geduld om dit te doen, dan kunnen wij u hier in assisteren. Wij zullen uw militaria na goed overleg op onze site plaatsen, tegen een afgesproken prijs die u bepaalt. Als het item wordt verkocht dan is een kleine fee voor ons van toepassing.

Mail, bel of app ons via de contactpagina voor meer info. U kunt eventueel gelijk foto’s meesturen van de militaria die u bij ons wilt aanbieden.

× Live chat