Afgelopen week zijn wij wederom in het bezit gekomen van een enorme verzameling van een voormalige Britse verzamelaar die niet meer in staat was deze hele verzameling mee te nemen naar zijn thuisland.

Dit weekend hebben wij de gehele verzameling opgehaald. Het betreft enorm veel en voor ieder wat. Er zitten enorm veel schaal-modellen vliegtuigen, voertuigen en schepen tussen. Maar ook enorm veel boeken gerelateerd aan militaria.

De boeken en schaalmodellen zullen wij waarschijnlijk niet op onze site plaatsen daar we daar toch vooral de focus willen houden op originele WW1 en WW2 militaria.

Gelukkig zitten er ook veel originele WW2 items bij en ook enkele WW1 items. Deze items zullen binnenkort op onze site worden geplaatst. Hier onder een leuke foto verzameling van enkele items uit de verzameling! (excuses voor de kwaliteit van de foto’s)

Mochten jullie interesse hebben in bepaalde artikelen dan kunnen jullie altijd mailen of appen (zie contact pagina) Wij zullen je dan z.s.m. van meer info voorzien!

Verzameling oorlogsspullen
Vele modellen waaronder veel nieuw in doos!
Verzameling oorlogsspullen
Zowel kunststof bouwpakket modellen als vele modellen van Corgi
Veel, heel veel boeken...
Veel, heel veel boeken
Verzameling oorlogsspullen
Britse RAF flight jacket
Verzameling oorlogsspullen
Canadese militaria
Verzameling oorlogsspullen
Heel veel schaalmodellen
× Live chat