Nieuw chatfunctie! Direct in contact met ons!

Daar wij onze klanten graag de kans willen bieden om ons altijd goed te kunnen bereiken hebben wij vanaf vandaag de chatfunctie aan onze site toegevoegd. Dit geeft u de gelegenheid om direct met ons in contact te komen.

U kunt hier dan terecht met al uw vragen m.b.t. de artikelen in onze shop. Denk dan aan aanvullende informatie over de producten eventuele verzendopties etc. Maar uiteraard kunt u hier ook uw vragen kwijt over de eventuele spullen die u aan ons aan te bieden heeft. (aankoop, inkoop)

Waar u dus ook vragen over heeft laat het ons nu direct weten!

9 Comments
  1. ปั้มไลค์
  2. Fletcher Obryan
  3. George Martin
  4. Sung Alonso
  5. Remona Atwood
  6. Moises Ratcliff
  7. Janice Bunker
  8. StevUnsush
  9. Roderick Druitt

Leave a Reply

Your email address will not be published.