Inkoop / Purchase

Voor inkoop van uw militaria, antiek en ander items gerelateerd aan de 1e en 2e wereldoorlog bent u bij ons aan het juiste adres.

Bel ons of app ons, of stuur ons eenemail/whatsapp met foto’s van de betreffende militaria en spullen gerelateerd aan WO1 en WO2. Denkt u dan bijvoorbeeld aan medailles, documenten, helmen bajonetten enz…

Ook grote partijen militairia inkopen is voor ons geen probleem. Nadat u contact met ons heeft opgenomen kan onze opkoper binnen enkele dagen of soms zelfs dezelfde dag bij u langs komen om een eventuele inventarisatie van de spullen te maken. Wij kunnen u dan vaak direct een prijsindicatie geven van de betreffende militaria en eventuele ander spullen uit de oorlog. Vaak ik de mogelijkheid er ook dat de betreffende inkoper de betreffende militaria direct kan meenemen. Wij zullen ten alle tijden discreet met uw spullen omgaan. 

Dus bel ons of app ons, of stuur ons een email/whatsapp Mocht u direct contact willen hebben dan staat onze inkoop altijd voor u klaar. (ook buiten kantoor-uren)

× Live chat